Sandsborg

Finurligt anpassad lösning gjorde det trånga köket rymligare

Genom att ta bort en mindre del av en vägg, så fick köket möjlighet att förlängas in till angränsade rum. På så sätt kunde det naturligt kopplas ihop med fönstret och ge området kring detta en ny trevlig funktion.

En litet lägre del med vitrinskåp, bryter upp en kompakt överskåpsrad. Detaljer bidrar till variationen.

Lådinredning i massiv ek anpassad efter kundens önskemål.

Kökskroken under fönstret är sömlöst integrerad med husets snickerier och pärlspont. Här hänger barnen medan det lagas mat. Hyllan för kokböcker döljer finurligt avloppsstammar från övre planet.

Att hitta den rätta linjeringen i ett kök är alltid en utmaning.

Massor med förvaring kring mikrovågsugn och kylskåp. Till höger om kylskåpet utdragsskåp med dubbla utdragsdelar.

”Vi hade funderat länge på hur vi skulle kunna lösa vårt kök smartare. När vi träffade Kitchen & Room, så föll delarna på plats. Speciellt bänken i fönstret gör oss glada varje dag.”

– E & N