Ett hem består av både små och stora rum. En hall, ett badrum, en trappa, ett växthus. Vi specialtillverkar allt i en stil som hänger samman och som passar just dig. 

Vega  Vad kan man göra med en integrerad bokhylla? Man kan dölja TV:n (eller en Playstation …) i ett vackert skåp. Dessutom dölja en gardin som kan stänga ute midnattssolen när man skall titta.

Eknäs  Trappräcke i svartlackerad metall. Avpassat höjdmässigt efter den inbyggda kamininsatsen. Specialdesignade ekfönster skymtar i bakgrunden.

Gåsemyra  Inbyggd bänk med sittdyna och klädhylla. Integrerade grå skåp med gott om förvaring för kläder och skor. Allt matchande den specialtillverkade ytterdörren med spröjs. Kalkstensgolv från Slite.

Sandsborg  Perfekt lekplats för barnen med leksakerna i lådorna under bänken. Kokböckerna nära till hands. Dessutom är de fula rören nu blivit dolda bakom snickerierna.

Vega  Om man har en extra tjock vägg mellan två hus, så kan man bygga in överskåpen i väggen. Då får man en lång och stilig köksbänk i rostfritt som inte störs av något annat.

 
 

Blå staren  Gammal lokal i gatuplanet omgjord till bostadsrättslägenhet. Handmålad kök i färg från Farrow & Ball. Nyslipad terrazzogolv och nygjuten betongtrappa som leder till sovrummet. Till vänster finns badrummet bakom specialtillverkade dubbeldörrar med ovanljus.

Rönnapel  Köket behöver inte ta slut där köksrummet slutar, utan kan övergå i andra funktioner, t ex en arbetsplats med bänkskiva i matchande svart sten.

 
 
 
 

Draken  Köket börjar redan på bottenvåningen. Räcket sträcker sig i en svängd linje ända fram och in i kökets lådor. Knyter ihop flera rum till en och samma enhet.