Du berättar, vi skapar

Vi är arkitekter och har alla verktyg för att snabbt skissa upp ett projekt, oavsett om det är ett kök, en våning, ett hus eller en möbel. Men konsten är att få projektet att spegla dig och din personlighet. Det är trots allt du som skall bo där. Vem är du?

Mångsidig. Säregen. Designfreak.

Eller allt på en gång? Alla är olika. Alla har sin egen stil. Alla behöver bo bra. Det är inte lätt att hitta rätt. Det kräver framför allt tid att leta, prova, göra misstag. Vi hjälper dig lägga pusslet. Vi hjälper dig forma dina rum.

Vi jobbar efter tidlösa principer

Våra snickare ifrågasätter och analyserar. Hantverkets grunder håller oss fokuserade samtidig som vi ständigt lär oss nya saker tillsammans. Med hög kvalitet på råmaterial och koncentration på resultatet gör vi produkter som tål att användas länge. Läs mer

Vilka vi är

Kitchen & Room är ett varumärke skapat av arkitekt Erik Kolman Janouch och Maria Cappelen. Vi tillverkar kök, möbler, dörrar, fönster, trappor – det mesta är möjligt. För dig som behöver något utöver det vanliga.

Smarta lösningar

Långsmala rum, skråtak, omöjliga hörn, för lite garderober – problem som detta kan göra det dagliga hemmalivet stökigt och kanske olustigt. Vi ser ganska fort smarta lösningar. Läs mer här

Priset vi inte ger

Vi skulle gärna ha fasta priser på det vi gör så du kunde klicka dig fram till något du gillar och få ett pris direkt. Men vi har inga standardmöbler eller -kök. Allt måttanpassas både till ditt hem och till din smak. Läs mer

Spännande projekt i Norge

Tidningen Residence beskriver ett projekt där vi har tillverkat kök och möbler – allt på vårt snickeri. Läs mer på Residence.

Processen

Att tillsammans med en arkitekt designa nya rum kan ta litet tid! Men det är roligt hela tiden. Allt från att mäta upp till att rita involverar kunden. Läs mer här.