Priset vi inte ger

By 2016-03-01april 14th, 2016Uncategorised

Vi skulle gärna ha fasta priser på det vi gör och publicerat dem på vår hemsida. Det vore enklare och bättre på många sätt att kunna klicka sig fram till något man gillar och få ett pris direkt. Lika enkelt som om alla kunder hade samma önskemål och renoveringsbehov … Prissättningen skulle vara enkel och alla möbler och kök likadana.

Men så är inte verkligheten.

Alla är olika och har skiftande behov och önskemål. Våra hem är olika. Och det vi är bra på, är att formge precis det du behöver – inte det som är lättast för oss. Även i ett helt nytt hus ritas köket speciellt för det huset och individerna som skall bo där. En barnfamilj vill ha andra lösningar än ett singelpar.

På samma sätt som rum, kök och personer är väldigt olika, så är också priset på lösningarna skiftande. Vi kan därför inte ge dig ett pris innan vi har undersökt vad vi tror du behöver.

Däremot kan vi lova dig ett förnuftigt pris som speglar arbetets kvalitet och det material som ingår. Våra kunder är nöjda och vi hoppas att du också blir det.

Leave a Reply

© Copyright 2020 Kitchen and Room